20 eves a prevencio kft.

WEB tárhely

2004 óta WEB- és más célú tárhelyet biztosítunk 100Mbit-es vonalon. Serverünk Budapest egyik serverhoteljében foglal helyet. A hotel légkondicionált,
és kényelmes. Ezzel kapcsolatban megjegyezzük, hogy eddigi leghosszabb leállításmentes periodusunk 300 napig tartott.

Szolgáltatásunkat leginkább azért indítottuk, mert akkoriban még nem voltak gigabyte-os email tárhelyek és ftp tárhelyek. Szükségünk volt egy szabadon paraméterezhető serverre, ahol nem korlátoznak minket. Az előbbiek alapján egyik előnyünk, hogy kérésre gyakorlatilag bármilyen szolgáltatást nyújtunk, ami linux operációs rendeszer alatt lehetséges. Így többféle SQL adatbázis hozzáférést, az APACHE webserver beállítások teljes szabadságát adjuk. A tárhely mérete egyéni megállapodás kérdése, mivel az elmúlt pár évben 1GB fajlagos költsége jelentősen csökkent. A tárhely mérete természetesen az e-mailekre is vonatkozik, manapság nem ritka 3-5 GB-os email tárhely.  E-mail szolgáltatásunk mindenki számára elérhető POP3 és IMAP protokollon.

Árainkról egyelőre Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ben tudnak érdeklődni.

 • Elérhetőségek

  cím 1114 Bp, Bartók Béla út 15/a.
  levelezési cím 2600 Vác, Dolmány u. 5.
  telefon +36 1 783-4782
  mobiltelefon +36 30 987-0415
  e-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.