kotschya

Kedves Kollegák!

Elkészült a Kodály Központ, Pécs épülete, amely létesít-mény tender terveinek készítésénél Borsiné Arató Éva (teremakusztika) és Józsa Gusztáv (hangszigetelések, zajcsökkentések) kollegák voltak az akusztikus tervezők, míg a kiviteli tervek készítésénél a teremakusztikai terve-zés az én feladatom volt, a hangszigetelés, zajcsökkentés pedig Csott Róberté. Mindkét tervfázisban közreműködött Anders Chr. Gade dán akusztikus kollega.

Az épületben lévő 1000 fős hangversenyterem akusztikai és nagyzenekarral történő vizsgálatai elkezdődtek. Sze-rencsére az objektív mérési eredmények megfelelnek a tervezés során elvártaknak, és a zenészek, jelenlévő szakemberek szubjektív véleménye is igen jó.

 

Szeretettel és tisztelettel meghívom kedves kollegáimat, hogy vegyenek részt a 2010. december 2-án csütörtökön (vagy 3-án pénteken) este 19 órakor kezdődő koncerten, ahol telt teremben lehetőségünk adódik akusztikai mérésekre is.

(Sajnos még nem döntötték el, hogy melyik nap lesz a bemutatkozó hangverseny.)

A koncert műsora:

  • Beethoven              Leonóra nyitány
  • Muszorgszkij          Egy kiállítás képei

A koncertre a kollegáknak és közvetlen hozzátartozójuk-nak a belépőket biztosítjuk, előzetes jelentkezés alapján.

A koncerten résztvevő kollegák szakmai véleményét fel-tétlen szeretnénk kikérni, többek között egy szubjektív tesztlap kitöltésével.

Sajnos az utazáshoz nem tudunk anyagi segítséget bizto-sítani. Gépkocsival a Pécsre utazás jelentősen egyszerű-södött az M6 autópálya elkészültével. Javasolt kihajtás, PÉCS – KELET kijárónál, és a régi 6-os főútra érkezésnél balra hajtva, a Zsolnai Gyár után balra látható lesz a Ko-dály Központ épülete. A balra befordulás a lámpás ke-reszteződésnél lehetséges.

Minden kedves kollegát szeretettel várunk! Kérem, hogy az előzetes jelentkezéseket e-mail címemre küldjék

() vagy közvetlenül telefonon kérjék (06-30-211 4129).

Törökbálint, 2010. november 11.

Szívélyes üdvözlettel:

kotschya

   (Kotschy András)